Vergader makkelijker met je collega’s door een microsoft team training te volgen

Na smartphones, draadloze oortjes en Tik Tok had niemand verwacht dat de volgende ontwikkeling in de 21e eeuw een wereldwijde pandemie zou zijn. Het coronavirus heeft ons uit elkaar gehouden, maar op bepaalde manieren ook samengebracht, hetzij digitaal. Zo zorgde social distancing ervoor dat we genoodzaakt waren om praktische zaken zoals school en werk van fysieke klassen en kantoren om te toveren tot een digitale werkomgeving. Buiten deze noodzaak om, kunnen online programma’s je werk een heel stuk makkelijker maken. Slim werken met een microsoft teams training of een Excel cursus volgen zijn niet alleen taken, het zijn kansen.

Makkelijker

Microsoft programma’s zoals Teams en Excel bestaan al een tijdje, maar zeker nu digitalisatie de meeste werkomgevingen overneemt, komen ze goed van pas. Online vergaderingen zijn makkelijker te organiseren dan fysieke vergaderingen, doordat de reistijd is vermindert van een uur lange autorit tot de tijd die het kost om van je bed naar je bureau te reizen. Slim werken met een microsoft teams training kan zo dus erg veel voordelen met zich meebrengen. Ook wordt Excel gebruikt om statistische of analytische opdrachten te vergemakkelijken. Een Excel cursus volgen is dus een slim idee voor mensen die hierin vaardiger willen worden.

Effectief

Niet alleen zijn deze online alternatieven makkelijker dan de fysieke vorm, ook zijn ze erg effectief. Zo scheelt het niet alleen tijd om niet naar het kantoor af te hoeven reizen, ook scheelt het geld. De maandelijkse benzinekosten, kosten van het openbaar vervoer, of elke andere rit worden je hiermee bespaard. Hierdoor kan je dus slim werken met een microsoft teams training zonder er een cent voor te hoeven betalen. De enige kosten die je misschien kwijt bent zijn aan een Excel cursus volgen, maar de voordelen die dit met zich meebrengt voor elke kantoorbaan nemen zeker de overhand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*